gratis verzending binnen
Nederland, België en Duitsland *
Productinformatie "5 kg halterschijvenset kunststof 30 mm 2 x 2,5 kg"
5 kg halterschijvenset bestaande uit 2 x 2,5 kg kunststof halterschijven, 30 mm

Ideaal voor het uitbreiden of opzetten van een goede trainingsset en een perfect alternatief voor gietijzeren halterschijven.

Dankzij de kunststof buitenlaag zijn onze robuuste halterschijven bijzonder zacht voor de vloer en perfect geschikt voor intensieve training.

De halterschijven zijn gevuld met een sterk gecomprimeerd cementmengsel. Meerdere lagen kunststof sluiten de vulling volledig af en daardoor maken de halterschijven aanzienlijk minder geluid bij het neerleggen in vergelijking met gietijzeren halterschijven. Daarnaast maken ze ook minder snel krassen en andere beschadigingen op de vloer. Daarom zijn ze niet alleen erg populair in sportscholen, maar ook geschikt voor jouw training thuis.

Een andere bijzonderheid zijn de in elkaar grijpende noppen en uitsparingen. Dankzij de noppen kunnen de halterschijven makkelijker van de grond worden gepakt.

De kunststof halterschijven hebben een boring van 30/31 mm en zijn daarom perfect afgestemd op alle gangbare halterstangen met een diameter van 30 mm. Dit voorkomt verschuiven of klapperen tijdens de training.

In één oogopslag:
  • 2 x 2,5 kg halterschijf
  • Totaal gewicht: 5 kg
Productspecificaties:
  • Diameter: 22 cm
  • Dikte: 4 cm
  • Boring: 30/31 mm
  • Materiaal: kunststof buitenlaag gevuld met een sterk gecomprimeerd cementmengsel, zwart

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.